Tjänster

Samtalen sker kvällar och helger och sker i första hand på distans förslagsvis Zoom, WhatsApp eller telefon. Samtalet är konfidentiellt och jag har tystnadsplikt. Jag har alltid en fri konsultation innan bokning. Vid svårare fall rekomemenderar jag terapi men jag kan vara ditt komplement och stötta dig på vägen.


Förskottsbetalning till bankgiro innan samtalstillfället. Ombokning måste ske minst 6 timmar innan avsatt tid annars debiteras tillfället. Återbetalning tillämpas ej. Veii Consulting har F- skattsedel.

Priser

20 min fri konsultation


Pris på förfråganDistans

Alla priser är ink moms

Coaching


Min coaching bygger på att hjälpa dig att öka din livskvalitet och nå dina mål. Det gör jag genom att synliggöra, uppmuntra och bistå med vägledande frågor. 
Jag kan tex hjälpa dig att öka din tro på dig själv, sätta gränser och öka din förmåga att våga lyssna på din intuition. Du kanske behöver hjälp med dina relationer, dejting eller i din kärleksrelation. Tillsammans gör vi upp en plan för hur du ska lyckas. Vid behov samtalar vi kring din uppväxt där du möter dig själv, din eventuella ångest och ditt medberoende. Hur dina relationer och händelser kanske påverkar dig negativt. Jag coachar dig i hur du bygger upp dig med självkärlek, stryka och kraft.


Uppgifter ges veckovis i samband med samtalet

Coaching av chefer


Jag hjälper dig att vara en rakryggad, strukturerad, trygg och målmedveten chef som backar upp sin personal och förstår vikten av ledarskap och personalansvar.  Jag har lång och gedigen erfarenhet av att skapa små och stora grupper och vet vikten av att inspirera, vara tydlig och modig.


Uppgifter ges veckovis i samband med samtalet
Priser

20 min fri konsultation


Pris på förfrågan

Distans

Alla priser är ink moms


Priser

20 min fri konsultation


Pris på förfrågan


Distans

Alla priser är ink moms

Föräldrastöd


Att klara vardagen är tufft som det är men med barn som tex har diagnoser eller andra utmaningar i livet så är utmaningen för dig och barnet desto större.  Vi samtalar kring er vardag och de svårigheter som kan uppstå med bråk och missförstånd. Jag är kunnig och erfaren inom området och kan ge dig/ er stöd och kreativa lösningar för just era behov. Jag har gått ett flertal föräldrakurser på ADHD- center samt i konflikthantering och föräldrarkursen Komet.


Uppgifter ges veckovis i samband med samtalet

Vägledning och rådgivning


Behöver du hjälp då du fastnat i en situation och inte vet hur du ska ta dig vidare? Det kan vara oro, rädsla att bli övergiven, relationsproblem eller att du fastnat i ett känslotillstånd eller i en konflikt. Priser


1 x 30 min 
Distans.