Veii Consulting

Jag är certifierad samtalscoach och min uppgift är att få dig att växa och se klarare på olika situationer. Det genom att öka din medvetenhet och inspirera dig till att nå dina mål.

Jag coachar dig inom relationer, relationen till dig själv, destruktiva relationer, familjeband och ledarskap samt stöttar personer med adhd och föräldrar om föräldrarollen. 


Jag har tidigare poddat om narcissister och psykopater i Förövarepodden. Samtliga avsnitt finns på Spotify.                                                Om Sabina Flinkenberg Veii


Med ett positivt mindset, humor och järnvilja så trodde jag att jag skulle kunna hantera allt som kom i min väg. Fick mitt första chefsjobb som 19 åring och sen gick det med en väldig fart. Jag fick lära mig av mina egna misstag av att få peronalansvar vid så ung ålder. Blev head huntad som General Manager till Armani som 24 åring och blev då den yngsta chefen i företaget som ledde till ett långvarigt samarbete.

Efter Armani kontaktade jag Marc Jacobs då det var en dröm att få bygga upp varumärket i Sverige. Med en presentation i väskan satte jag mig på första bästa flyg vilket ledde till ett samarbete, flera andra etablerade varumärken och större team. Under åren har jag utvecklat en ledarskapsmetod som grundar sig i mod. Modet att inse att utan dina anställda är du ingenting, modet att backa upp sin personal, modet att säga nej /ja och vara rakryggad, inse och erkänna sina misstag, modet att fatta beslut, modet att rekrytera personal som är bättre än du själv. MOD.


När min man och pappan till mina barn plötsligt blev allvarligt sjuk och dörende var det som en mardröm. Att bli änka så ung och att barnen aldrig skulle få återse sin pappa igen var en skrämmande verklighet att vakna upp till.

Träffade sen Erik som visade sig vara en dold, utstuderad narcissist och psykopat. Efter ha kommit ur och avslutat relationen (lyssna på avsnitt 2 i Förövarepodden) kände jag en stark vilja att lära ut mitt koncept om hur jag hittade min väg, gick ännu djupare in i min medvetenhet, hur hälsa som träning, kost, återhämtning och sömn spelar en stor roll att må bra. Jag började hitta nya vägar och lösningen är inte bara en.


Att få möjligheten att prata med någon som har egna erfarenheter och upplevelser har hjälpt mig.

Jag kan visa dig vägen och nu är det dags att du börjar investera i dig själv. 


Jag har samtaltider kvällar och helger.Rekommendationer

" Jag hittade Sabina först genom podden och tog senare kontakt med henne genom hennes hemsida för coachning i samma ämne. Sabinas coachningsstil via samtal är proffsigt, tryggt och samtidigt utmanande eftersom att "jobbet " behövs göras av mig själv.

Hennes coachningsstil passade mig jättebra.

Det finns ett holistiskt tänk, en genuin känsla för människan. Problemetiken och mönster hänger ofta ihop med andra ämnen och beteenden vilket hon ser och lyfter.


Jag kan varmt rekommendera Sabina som coach!


       -Sandra 41 år

         
"Jag har alltid varit ett maskineri som går som ett ångtåg utan att reflektera. Jag känner NU att Sabina gett mig verktyg att kunna bromsa upp och SE vem JAG är och vilket VÄRDE jag har. Vad händer om maskineriet havererar? Inget för jag har redan tystat min inre kritiker och fått verktyg av Sabina att uppskatta och älska mig själv"


-A, 27 år

Leg gymnasielärare, FD elitfotbollspelare 

     


"Jag arbetade som butikschef på Line & Jo  Det var Sabina som anställde mig och var min närmsta chef i Sverige. Sabina har en otrolig förmåga att få personer att växa och göra sitt bästa. En pålitlig chef som vill ens bästa. Jag minns särskilt hur Sabina samlade all personal från de fyra butiker hon va Sverige chef över och coachade oss butikschefer och säljare, allt från hur vi bli bättre säljare till bättre medmänniskor. Sabina kunde tex ställa frågor som: vad gör du om du går förbi en skola och ser någon bli mobbad? Hon lyfte saker som att vara där för varandra, stötta, acceptera och dra nytta av varandras olikheter och erfarenheter. Vi alla kände oss unika och högt värderade.

Alla dessa frågor som vi diskuterade är jag helt säker på att det gjorde oss till bättre människor, alla fick tänka till, hur vi faktiskt gör och hur vi borde göra osv. Tänk om alla arbetsplatser hade en sådan chef/coach...Då skulle världen se bättre ut"


  -Charlotta , 40 år "Jag hittade Sabina genom Förövarepodden och kände igen mig i hennes historia. 

Efter att ha väntat i två år på att få hjälp ifrån psyk så tog jag saken i egna händer

och det kändes bättre redan efter första samtalet. 


Många investerar i sin bil och skickar den på lagning men inte

många tar hand om sig själva. 

Nu är det dags att fixa mig och börja leva. 

Min förövare har tagit för många år redan. 

Jag kan med varm hand verkligen rekommendera Sabina"


Linnéa , 43 år

Kock

     

"Sabina har coachat mig genom sex tillfällen pga min relation. Jag och min flickvän har gått i terapi tillsammans och det blev bara värre och värre tills vi hittade Sabina.


Jag är så glad att jag hittade Sabina som hjälpt mig/oss oerhört mycket! Kan varmt rekommendera henne. Jag har redan bokat sex nya tillfällen. Evigt tacksam!"

    - Annika, 53 år

      Läkare


    

" Under fem år arbetade jag som säljare på Marc by Marc Jacobs och Sabina var min chef och mentor då hon var Retail Manager. Hennes sätt att coacha i grupp och enskilt är slående. Hon kan snabbt sätta sig in i olika situationer, jobba med att stärka gruppen, se möjligheter, sätta upp personaliga mål, coacha till personlig utveckling med otroliga resultat och hon har verkligen en järnvilja. Hon ör resultatinrikad samtidigt som omhändertagande. Jag kan varmt rekommendera Sabina till att coacha både team och enskilda personer."

    - Izabelle , 31 år
      Egen företagare inom Health tech

"Jag var säljare under fyra år på Marc Jacobs då jag hade Sabina som chef. Sabina är en bra och motiverande chef som alltid sätter sina anställda i första rummet." 


   - Olivia , 28 år
      Lärarstudent och modell

"I worked under Sabina at Marc by Marc Jaccobs, 3 yrs and she is one of the most influential managers that I've worked for in my 25+ yrs in fashion. Sabina is caring, strong, fair and great leader/coach. Still today she is in contact and loved by all from the MBMJ family. That has a lot to say of her character.


Thank you for everything Sabina." 


   - Sean Stoudemire, 58 år

     Client adviser Gucci
      

"Tydlig och bestämd coach med väldigt bra metoder att lära ut och inspirera. Mycket bra ledare och bra fokus på teamkänsla!" 


   - Emely, 37 år
      Hudterapeut/säljare

"Utan Sabina så skulle jag inte vara där jag är. Man märker verkligen att hon bryr sig otroligt mycket om människor, stark empatisk förmåga och snabb med att sätta sig in i olika situationer. Jag kan verkligen rekomendera henne , hoppas du får chansen att bli cochad av henne"


       -Erik, 42 år

         Hotellchef